Escrigui al ministeri

​​

Seguint l'objectiu de millora de la gestió i la transparència en el funcionament dels seus serveis, el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques us convida a presentar, mitjançant aquest formulari, les vostres opinions i propostes, sense que tinguin el caràcter de queixa o suggeriment. La presentació formal requereix un certificat digital.

Formulari per comentar opinions i propostes sobre el Ministeri d'Hisenda i Funció Pública
* Camps obligatoris

El tamany del document adjunt no pot superar 10 MB

D'acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 del 13 de DesembreAbre nueva ventana, la informació s'incorporarà al fitxer automatitzat "Fitxer d'Usuaris Portal" el qual té com a finalitat permetre la interacció amb els sol·licitants a través del formulari del portal web del Ministeri de Hisenda i Funció Pública. D'acord ambs els termes establerts en la legislació vigent, per a exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació, podeu adreçar-vos a la Secretaria General Tècnica, Sotsecretaria del Ministeri de Hisenda i Funció Pública per correu (C/ Alcalá nº 5, 28014 Madrid) o mitjançant l'adreça sugerencias.portal@minhafp.esAbre nueva ventana.

A més d'aquest formulari de caràcter general, podeu dirigir-vos al servei d'informació administrativa del departament per a la resolució de consultes diverses, al web màster Abre nueva ventanaper incidències amb el portal web, al portal dels ciutadans i empreses 060Abre nueva ventana, o bé a la seu electrònica Abre nueva ventanaper a la tramitació de procediments que són competència del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques.

Cercador

Formulari del cercador genèric del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Banners Destacados

Enllaços a informació destacada del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública

Seu Electrónica (Abre nueva ventana)Banc de dades economico financeres (Abre nueva ventana)Central de informacionPortal de la trasparènciaParticipació pública en projectes normatius